Dags att bestämma tillval!

Igår fick vi senaste tillvalslistan från NCC och i mitten av augusti ska allt vara spikat. Till vår glädje fanns ytterligare en kökslucka att välja på, precis den vi ville ha :-)
image56

Högblankt vitt blir det igen!

Husen är slut

Nu är alla hus slut i tredje släppet i första etappen. Vi blir alltså inte helt ensamma på området, tack och lov :-).
Nästa släpp verkar bli sent i höst nån gång.

Färska bilder från området

På väg hem från midsommarfirandet i Hälsingland passade vi på att titta till området lite. Och det hade hänt en del! Vår gata var asfalterad, det var ytterligare två parhus uppsatta plus att de hade plattat till tomterna mellan grunderna så det såg lite trevligare ut.

Vi längtar ganska mycket efter att få flytta in nu...!

image52

image55

image53

image54

Facebook!

Det finns nu en grupp på Facebook.com som heter "Ursvik". Vi hoppas att så många blivande Ursviksbor som möjligt hittar dit!

Och snart dags för midsommar i Hälsingland!!

image51

30 grader på bygget...

I fredags (8/6) var det öppet hus i Ursvik igen. Det var minst sagt svettigt. Bodil sprang på närmsta grannarna (hus nr 181) och dessutom en gammal kollega från CSC. Inte så oväntat att det förr eller senare skulle dyka upp ett bekant ansikte...

Innan vi blev utkastade från området kl 16 hann vi in i ett likadant hus som vi har köpt. Innerväggarna var på plats och vi fick en bra bild över hur det kommer att se ut. Kul!!

Grunden till vårt hus!!

image46

Vår husgrund i förgrunden, sen närmaste grannarna...

image47

De har äntligen börjar med husen på vår gata. Här är de fösta parhusen.

image48

Vår tomt :-)

image49


De sista husen på Marieborgsvägen är uppsatta. De är de största hittills på området, 150 kvm.

image50

Grannar!

Nu vet vi vad vårt förråd kommer sitta fast i, nämligen familjen Kumliens hus! Se deras blogg på http://www.kumliens.se.

Snart nationaldag och vi packar för fullt för ett par dar i skärgården. Hoppas det inte dyker upp massa möten på jobbet i morgon :-/.

image45


/Bodil & Thomas

Öppet hus igen

Nu har vi fått en inbjudan till Öppet hus igen, på fredag em den 8/6. Det var länge sen vi var där nu så det ska bli spännande att få se hur långt de har kommit med vårt hus. Och kanske får vi träffa några fler grannar också...

RSS 2.0